Biografia

Fotografia e autorit

Sulejman Krasniqi

07 Dhjetor 1937

Sulejman Krasniqi lindi më 7 Dhjetor 1937 në Hoçë të Vogël, Rahovec, Kosovë dhe vdiq më 16 Korrik 2011 në Tiranë, Shqipëri