Biografia

Fotografia e autorit

Tomas Hardi

02 Qershor 1840

Tomas Hardi (Thomas Hardy) lindi më 2 Qershor 1840 në Stinsford, Dorset, Britani e Madhe dhe vdiq më 11 Janar 1928 (mosha 87 vjeç) në Dorchester, Dorset, Britani e Madhe