Biografia

Fotografia e autorit

Uilliam Theker

18 Korrik 1811

Uilliam Theker (William Makepeace Thackeray) lindi më 18 Korrik 1811 në Kalkuta, Indi dhe vdiq më 24 Dhjetor 1863 (mosha 52 vjeç) në Londër, Britani e Madhe