Biografia

Fotografia e autorit

Virgjili

01 Janar 2021

Virgjili (Publius Vergilius Maro) lindi më 15 Tetor viti 70 p.e.r. në Near Mantua, Cisalpine Gaul, Perandoria Romake dhe vdiq më 21 Shtator 19 p.e.r. (mosha 50 vjeç)