Biografia

Fotografia e autorit

Xhejms Barri

09 Maj 1860

Xhejms Barri (Sir James Matthew Barrie, 1st Baronet) lindi 9 Maj 1860 në Kirriemuir, Angus, Skoci, Britani e Madhe dhe 19 Qershor 1937 (mosha 77 vjeç) Londër, Britani e Madhe