Biografia

Fotografia e autorit

Xhuzepe Bandi

15 Korrik 1834

Xhuzepe Bandi (Giuseppe Bandi) lindi më 15 Korrik 1834 në Gavorrano, Itali, dhe vdiq më 1 Korrik 1894 në Livorno, Itali