Biografia

Fotografia e autorit

Zhan Zhak Russo

28 Qershor 1712

Zhan Zhak Russo (Jean-Jacques Rousseau) lindi më 28 Qershor 1712 dhe vdiq më 2 korrik 1778 (mosha 66 vjeç) në Francë