Albert Kamy Renia e book Part 1

Zotëri, a mund t’ju ofroj shërbimet e mia, pa rrezikun që të dukem i bezdisshëm ? Kam frikë se nuk do të merreni vesh nga gorilla e nderuar që kryeson fatet e këtij bari. Në fakt, ai nuk flet tjetër veç hollandisht. Nuk ka për të kuptuar se dëshironi kulumri, veç në qoftë se më lini mua t’ju mbroj kauzën tuaj. Ja, guxoj të shpresoj se më ka kuptuar ; kjo tundje koke duhet të nënkuptojë se po iu dorëzohet argumenteve të mia. Ai po shkon, në fakt, po nxiton, me një ngadalësi të urtë. Jeni me fat, nuk ka hungëritur. Kur nuk dëshiron të shërbejë, një hungëritje i mjafton : askush s’ngulmon. Të jesh mbret i humoreve të tua, këtë e gëzojnë vetëm kafshët e mëdha. Por po tërhiqem, zotëri, i lumtur t’ju kem shërbyer. Ju falenderoj dhe do të pranoja po të isha i sigurtë se nuk do të bëhem i mërzitshëm. Jeni tepër i mirë. Do ta vendos pra gotën time pranë tuajës.

Numri Faqeve

51

Autori

Albert Kamy

Vlerësimi

Nuk ka asnje vleresim per momentin.

Bëhu i pari që vlerëson “Albert Kamy Renia e book Part 1”